Home > Citrix Delivery > Citrix Delivery Services Console Error Occurred Policies

Citrix Delivery Services Console Error Occurred Policies

When accessing the Policies node - Unknown error occurred Started by Alexander Ollischer , 01 August 2011 - 09:17 AM Login to Reply 2 replies to this topic Alexander Ollischer Members Is there anything else we can do? 1320-290263-1586263 Back to top David Cavazos Members #7 David Cavazos 2 posts Posted 05 October 2011 - 10:45 PM We went back and restored We've rebooted the server, we've even restored the SQL database but we're still getting the error. I assume that you are able to make changes to the published applications? 0 Jalapeno OP ldragos Apr 30, 2013 at 3:45 UTC I am able to view Check This Out

While this is a big issue for me (because creation is SUPER SLOW). None of the backups fix the issue with the user policies though. Restore it from that day or few days earlier. Please re-enable javascript to access full functionality. http://discussions.citrix.com/topic/334812-unknown-error-occurred-when-viewing-citrix-user-policies-was-working-fine/

There are no problem seen Users. I then stopped the IMA service on this server which does not impact users sessions in progress (but will prevent new sessions from being directed to that server). I see you aren't using AD so this probably doesn't apply.Alan LantzSysAdminCity of Rogers, AR 1260-334812-1758228 Back to top Andrew Kenealy Members #4 Andrew Kenealy 3 posts Posted 23 August 2013 Get same issue from all of the servers in the farm.

Thanks anyway.Alex 1242-291342-1572730 Back to top Report abuse Back to Management Consoles Reply to quoted posts Clear Citrix ©1999-2016 Citrix Systems, Inc. The policies export fine but on import I get the following:------------------------------------------------------------------------------------- PS C:\Users\administrator> import-ctxgrouppolicy C:\temp\policies New-Item : Cannot find drive. checking which server causes the issue is a good tip.ReplyDeleteAdd commentLoad more... Digilog's Weblog Search Primary Menu Skip to content Mountain Biking - Cycling Information Technology Cars Uncategorized Search for: Citrix Delivery Services Console – An error occurred.

Also Citrix IMA was stopped. it's now the 4 time i restore that database.We are also looking to go to Xenapp 6.5.thanks 1260-307033-1658633 Back to top Josh Meyer Members #5 Josh Meyer 4 posts Posted 23 Several functions may not work. Unknown error occured in delivery console (policies) Started by Dennis Aalbers , 09 January 2013 - 08:05 PM Login to Reply 11 replies to this topic Dennis Aalbers Members #1 Dennis

By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member? You will then need to recreate the LHC on all member servers, and will be able to write new policies to the data store. User policy error Started by Jo Burgess , 10 May 2012 - 03:01 PM Login to Reply 6 replies to this topic Jo Burgess Members #1 Jo Burgess 4 posts Posted Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Gerrish's IT Blog Pages Home Thursday, 3 May 2012 Citrix Delivery Services Console: Unknown Error Occurred and Can't Display Users?

Try performing the task again. You may get a better answer to your question by starting a new discussion. Cannot open user policy tab in Citrix Delivery Service Console Started by Rick Allendorf , 14 December 2010 - 12:27 AM Login to Reply 13 replies to this topic Rick Allendorf An error occured.

I have seen this error message a number of times while working with XenApp 6.  In the early days we would get what we thought was datastore corruption at the drop his comment is here If the problem persists, contact support." The details dropdown shows "An unknown error occurred". rebooted. Join 1 other follower Create a free website or blog at WordPress.com.

On a test server in the troubled farm i removed group policy management experience . Have you also tried to use a different admin account to attempt to access the console? Everything works fine now and I am able to view/ change policies as well. 1320-290263-1570431 Back to top David Cavazos Members #6 David Cavazos 2 posts Posted 05 October 2011 - this contact form Several functions may not work.

A drive with the name 'LocalFarmGpo' does not exist. You would get your 100 items back but could not manage them sort of a catch-22....That is why it is always a good practive to have a known good copy of it unzipped to a xamc.msino help.

However the changes that you have made after that day will be gone.

Main thing is you see it under your "installed programs list". Although when you install this one there is never a confirmation that installation is succesfull. Fill in your details below or click an icon to log in: Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. (LogOut/Change) You are users appear to be getting the policies still.

rebooted . I have an error with my User policies for Citrix Xenapp 6. From a W2008 R2 I only have that problem with one of the farms. navigate here We were editing the User Policies and following and are now receiving the following error "An error occurrd.

If problem persists, contact Support".Tried DSCHECKApplication Consistency Check: The Citrix XenApp Application record at DN 1a950009-00000700 has a Friendly Name of Download_KJO. I'm not sure if I will be able to go the route of a database restore here. It has not fixed my issue.How can I fix this issue so I will be able to edit the user policies? 1260-329530-1732739 Back to top Anton Jones Members #2 Anton Jones So, to sum up.

Lesson learned:  Document all policies just in case! 1 Jalapeno OP gurulee Mar 5, 2015 at 11:17 UTC We have the same issue as well! I thought I would try and be clever and export the policies using Powershell from the working backup and importing them back into the broken database. If the add-on has an issue you may want to remove and re-add the Citrix AD component again.Oops. Make sure that the information in that file looks good.

the policies are/ were in SQL and viewable from some 6.5 management consoles but not from 6.0 1260-307033-1765202 Back to top Report abuse Back to XenApp Policies Reply to quoted posts I installed these hotfixes and rebooted the ZDC and once it was back up I could immediately see the user policies again without the need to recreate the lhc.  These fixes None of the backups fix the issue with the user policies though.I have also installed this hotfix http://support.citrix.com/article/CTX132747 (Hotfix DSCXAMx600W005 ). If you find a solution it might be helpful to others if you post it here. 1260-307033-1658647 Back to top Benoit Tanguay Members #4 Benoit Tanguay 12 posts Posted 16 July

If the problem persists, contact support".I am running XenApp 6 on Windows 2008 R2.I checked my ZDC and Citrix MFCOM was in starting state. If I launch the console from a Windows 2003 there is no problem. Everytime I run a discovery they seem to revert to blank. If that one works fine then I would focus on issues with the server previously connected to.

Powered by Blogger. Join Now We are running a XenApp 6.0 Hotfix rollup 2 on Windows Server 2008 R2 servers. I have attempted to restore the database from backups taken the day before, week before and just after I had added a new server to the farm in January 2013.